50 نکته راهنمای خرید خمیر پخت و پز ، ویژگی های خمیر آماده تازه چیه؟
به گزارش تایمر سرگرمی، یک خمیر خوب برای پخت و پز باید سبک و پوک باشه و استحکام کافی داشته باشه. اما به جز این موارد یک خمیر پخت و پز باکیفیت باید چه مشخصاتی داشته باشه؟ به جز درست کردن خمیر خونگی، خبر خوب اینه که دیگه لازم نیست برای درست کردن یه پیتزای خونگی یا یه شیرینی خوشمزه ساعت ها وقت بذارید و خمیر رو از پایه آماده کنید. الان انواع خمیرهای آماده و بسته بندی توی سوپرمارکت ها پیدا می شن که هر کدوم برای کاری طراحی شدن. از خمیر یوفکا برای غذاهای لایه ای گرفته تا خمیر سمبوسه و پیراشکی برای فست فودهای خونگی، همه آماده ن تا کار شما رو راحت کنن. با این مقاله از در همراه ما باشید تا راهنمای خرید خمیر پخت و پز و نکات مهم در این زمینه رو با شما به اشتراک بذاریم.

رمز و راز انتخاب و خرید خمیر پخت و پز آماده؛ هر بسته یه میان بر خوشمزه!
همه خمیرهای آماده مثل هم نیستن. بعضی ها نازکن و برای شیرینی های لایه ای عالی هستن، بعضی هاشون کشسان و مخصوص پیتزا، بعضی ها هم چندمنظوره هستن و برای هر غذایی به کار میان. اگر بدونید کدوم خمیر دقیقا به چه دردی می خوره، هم موقع خرید سردرگم نمی شید و هم نتیجه کارتون بی نقص درمیاد.
در صورت تمایل، برای خرید انواع می توانید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.
انواع خمیر پخت و پز آماده و بسته بندی سوپرمارکتی
قبل از خرید خمیر پخت و پز آماده و بسته بندی سوپرمارکتی لازمه با انواع این محصول آشنایی داشته باشید تا مناسب ترین گزینه رو انتخاب کنید. در ادامه، رایج ترین انواع خمیر پخت و پز موجود در سوپرمارکت ها رو به شما معرفی می کنیم:
خمیر یوفکا (ورقه ای)
خمیر یوفکا یکی از پرمصرف ترین خمیرهای آماده در سوپرمارکت هاست. این خمیر به شکل ورقه های خیلی نازک و انعطاف پذیر بسته بندی می شه و به خاطر سبکی و ظرافتش محبوبیت زیادی داره.
- ویژگی ها: ورقه های یوفکا نازک و سبک هستن و بعد از پخت حالت ترد و برشته پیدا می کنن. چون خیلی زود خشک می شن، باید موقع کار باهاشون همواره حواس تون باشه.
- کاربردها: تهیه باقلوا ترکی، انواع بورک، رول های گوشت یا سبزیجات، و حتی غذاهای فانتزی مثل رول مرغ.
- نکات خرید و نگهداری: موقع خرید، به بسته بندی خمیر یوفکا دقت کنید که کاملا سالم باشه و ورقه ها ترک نخورده باشن. اگر بازش کردید و کامل مصرف نکردید، بقیه ورقه ها رو با یه دستمال مرطوب بپوشونید و داخل ظرف دربسته یا کیسه زیپ دار بذارید تا خشک نشن.
خمیر سمبوسه
این خمیر معمولا به شکل ورقه های آماده یا حتی برش خورده مثلثی توی سوپرمارکت ها عرضه می شه و برای تهیه سمبوسه خیلی پرطرفداره.
- ویژگی ها: ورقه های خمیر سمبوسه نازک و کمی کشسان هستن و بعد از سرخ شدن کاملا برشته و طلایی می شن.
- کاربردها: پر کردن با گوشت، سبزیجات، پنیر یا ترکیبی از این ها و سرخ کردن در روغن یا حتی پخت در فر.
- نکات خرید و نگهداری: خمیر سمبوسه باید تازه باشه و به هیچ عنوان بوی ترشیدگی نداشته باشه یا بیش از میزان یخ زده نباشه. خمیرهای خوب به راحتی از هم جدا می شن و به هم نمی چسبن. باقی مونده خمیر سمبوسه رو حتما داخل کیسه یا ظرف دربسته در یخچال نگه دارید.
خمیر بورک
خمیر بورک شباهت زیادی به خمیر یوفکا داره؛ اما کمی ضخیم تره و همین باعث می شه بعد از پخت بافتی تردتر و خوش رنگ تر پیدا کنه.
- ویژگی ها: ورقه های خمیر بورک نازک و در عین حال، مقاوم تر از خمیر یوفکا هستن. خمیر بورک بعد از پخت حسابی طلایی و برشته می شه.
- کاربردها: تهیه بورک ترکی (گوشت، سبزیجات یا پنیر)، انواع پای و تارت شور، دسرهای لایه ای و رول های مختلف.
- نکات خرید و نگهداری: خمیر بورک معمولا در بسته بندی یخچالی یا به صورت منجمد عرضه می شه. اگر منجمده، قبل از مصرف باید کمی بذارید در دمای محیط نرم بشه. بسته بندی باید سالم باشه و هیچ نشتی یا یخ زدگی روی ورقه ها نبینید.
خمیر فیلو
خمیر فیلو از یوفکا هم نازک تره و بیشتر در تهیه شیرینی ها و دسرهای مدیترانه ای و یونانی استفاده می شه.
- ویژگی ها: ورقه های خمیر فیلو فوق العاده نازک، سبک و ظریف هستن. خمیر فیلو خیلی زود خشک می شه و موقع کار کردن باهاش همواره باید مرطوب نگهش دارید.
- کاربردها: تهیه باقلوا یونانی، انواع تارت یا پای لایه ای شیرین یا شور، غذاهای مدیترانه ای.
- نکات خرید و نگهداری: خمیر فیلو خیلی حساسه و باید سریع مصرف بشه. بسته بندی خمیر فیلو حتما باید فریزری باشه. موقع باز کردن ورقه ها، روی بقیه ورقه ها دستمال مرطوب بندازید تا خشک نشن.
خمیر پیراشکی آماده
خمیر پیراشکی آماده به صورت گرد یا مربعی بسته بندی می شه و به خاطر نرمی و کشسان بودنش کار کردن باهاش خیلی راحته.
- ویژگی ها: ورقه های خمیر پیراشکی آماده کاملا نرم و قابل انعطاف هستن و بعد از پخت، بافتی سبک و طلایی پیدا می کنن.
- کاربردها: تهیه پیراشکی گوشت، مرغ، سبزیجات یا حتی انواع پیراشکی شیرین مثل مربایی و شکلاتی.
- نکات خرید و نگهداری: خمیر پیراشکی باید تازه باشه و موقع کار پاره نشه. بعد از پخت هم باید بافت نرم و خوش طعم داشته باشه. برای نگهداری، اگه اضافه اومد، حتما داخل یخچال و در بسته بندی محکم بذارید.
خمیر هزارلا (پفی)
خمیر هزارلا همون طور که از اسمش پیداست یه خمیر چندلایه و کره ای و یکی از محبوب ترین انواع خمیره که در طرز تهیه انواع شیرینی ها، تارت ها یا پای ها کاربرد داره.
- ویژگی ها: خمیر هزارلا یه خمیر چندلایه و سبکه که بعد از پخت، پف می کنه و ترد می شه.
- کاربردها: تهیه انواع کروسان، پای میوه، شیرینی های پفی و حتی پیتزای پفی.
- نکات خرید و نگهداری: خمیر هزارلا معمولا به صورت منجمد عرضه می شه. بنابراین، قبل از مصرف باید برای مدت کوتاهی کنار بذارید تا به دمای محیط برسه و کار کردن باهاش راحت تر بشه. خمیر ترک خورده یا خشک شده اصلا مناسب نیست.
خمیر کوکی آماده
خمیر کوکی برای درست کردن شیرینی های سریع و راحت فوق العاده ست. خمیر کوکی آماده معمولا به شکل رول یا بسته بندی نرم عرضه می شه.
- ویژگی ها: خمیر کوکی آماده مصرف، نرم و خوش طعمه.
- کاربردها: تهیه کوکی شکلاتی، کوکی مغزدار، بیسکویت های شیرین یا حتی انواع تارت.
- نکات خرید و نگهداری: تاریخ انقضا خمیر کوکی آماده خیلی مهمه؛ چون این خمیر خیلی فوری کیفیتش رو از دست می ده. بعد از باز کردن بسته، اگر همه ش مصرف نشد، حتما داخل ظرف دربسته داخل یخچال یا اصلا در فریزر نگهداری کنید.
خمیر سه کاره
همون طور که از اسمش پیداست، این خمیر چندکاره ست و می شه برای درست کردن چند مدل غذا ازش استفاده کرد.
- ویژگی ها: ورقه های خمیر سه کاره کاملا انعطاف پذیر و چند منظوره هستن؛ این خمیر هم برای تهیه نون خونگی مناسبه، هم برای پیتزا و هم برای پیراشکی. یعنی با خرید یه بسته خمیر سه کاره، عملا احتیاجی نیست چند نوع خمیر مختلف دم دست داشته باشید. بافت خمیر سه کاره معمولا نرم و قابل شکل دهی هست و خیلی راحت پهن می شه.
- کاربردها: تهیه انواع پیتزاهای خونگی، نان ساده یا رول، انواع پیراشکی های شیرین یا شور. درضمن، خمیر سه کاره یه گزینه مناسب برای وقتیه که می خواید یه خمیر دم دستی داشته باشید تا هر وقت خواستید فوری یه چیز جالبی درست کنید.
- نکات خرید و نگهداری: موقع خرید خمیر سه کاره حتما اطلاعات درج شده روی بسته رو بخونید؛ چون بعضی مدل ها احتیاج دارن قبل از استفاده چند دقیقه استراحت کنن تا کیفیت نهایی شون بهتر بشه. یادتون باشه، بسته بندی باید سالم و بدون پارگی باشه. برای نگهداری، اگه منجمد بود، بذارید به آرومی یخ زدایی بشه و دوباره فریز نکنید چون کیفیتش پایین میاد.
خمیر نان آماده
این خمیر مخصوص درست کردن نون خونگیه و برای افرادی که حوصله یا وقت ورز دادن و عمل آوردن خمیر ندارن، خیلی کاربردیه.
- ویژگی ها: خمیر نان آماده کاملا نرم، انعطاف پذیر و قابل شکل دهیه. می تونید این خمیر رو به شکل رول، گرد یا حتی باگت فرم بدید. بعضی مدل های خمیر نان آماده بافت کشسان دارن و خیلی راحت پف می کنن.
- کاربردها: تهیه انواع نان خانگی ساده، رول های نان برای صبحانه یا ساندویچ، باگت یا حتی انواع نان فانتزی.
- نکات خرید و نگهداری: موقع خرید خمیر نان آماده حتما به تاریخ انقضا و سلامت بسته بندی توجه کنید؛ چون خمیر نون اگر کهنه باشه، خوب پف نمی کنه و بعد از پخت بافتش خشک می ده. بسته باز شده رو داخل یخچال بذارید و زود مصرف کنید. برای نگهداری طولانی تر، می تونید این خمیر رو فریز کنید؛ ولی قبل از مصرف باید اجازه بدید به آرومی یخ زدایی بشه.
بیشتر بخوانید:
خمیر پیتزا آماده
خمیر پیتزا از محبوب ترین خمیرهای سوپرمارکتی هست. مخصوصا وقتی هوس پیتزای خونگی نموده باشید و دل تون نخواد چند ساعت برای درست کردن خمیر از صفر وقت بذارید.
- ویژگی ها: خمیر پیتزا آماده بافت کشسان و الاستیک داره و می تونید به ضخامت دلخواه پهنش کنید. بعد از پخت، طلایی و برشته می شه و همزمان داخلش نرم باقی می مونه.
- کاربردها: تهیه انواع پیتزاهای خونگی، کالزونه (پیتزای لقمه ای)، رول پیتزا یا حتی انواع فینگرفودهای خمیری.
- نکات خرید و نگهداری: اگر خمیر پیتزا رو منجمد خریدید، یادتون باشه باید به آرومی یخ زدایی بشه؛ چون اگه با با مایکروفر یا روی حرارت مستقیم دیفراست کنید، خاصیت کشسانی ش از بین می ره. بعضی بسته ها به صورت نیمه پخته هم عرضه می شن که فقط کافیه روش مواد بذارید و داخل فر قرار بدید. باقی مونده خمیر پیتزا رو حتما به خوبی بپوشونید تا خشک نشه.
خمیر شیرینی (تارت یا پای)
این خمیر مخصوص شیرینی های ظریف و دسرهای خونگیه و به خاطر بافت لطیفش خیلی محبوبه.
- ویژگی ها: خمیر شیرینی حسابی لطیف، کره ای و خوش عطره؛ به راحتی داخل قالب پهن می شه و بعد از پخت حالت ترد و شکننده پیدا می کنه.
- کاربردها: تهیه انواع پای میوه ای مثل سیب یا آلبالو، تارت های شیرین یا حتی تارت شور برای پیش غذا. خیلی ها برای درست کردن دسرهای کافی شاپی از همین خمیر استفاده می کنن.
- نکات خرید و نگهداری: خمیر شیرینی باید نرم باشه و به راحتی داخل قالب پهن بشه. بسته های خشک یا ترک خورده، کیفیت پایینی دارن و بهتره اصلا سراغ شون نرید. موقع خرید خمیر پخت و پز و مخصوصا خمیر شیرینی حتما به تاریخ انقضا دقت کنید؛ چون خمیرهای کره ای فوری بو می گیرن. برای نگهداری، خمیر شیرینی رو داخل یخچال یا فریزر بذارید و همواره بعد از باز کردن بسته، به خوبی بپوشونیدش تا هوا نکشه.
خمیر فوری یا بدون مخمر
خمیر فوری یا بدون مخمر برای افرادی طراحی شده که وقت ندارن یا دنبال راه چاره سریع برای پختن نون یا شیرینی خونگی هستن.
- ویژگی ها: خمیر فوری آماده استفاده ست و احتیاجی به استراحت یا ورز دادن طولانی نداره. این خمیر معمولا سبک و زودپزه.
- کاربردها: تهیه انواع بیسکویت خونگی، نون فوری، شیرینی های ساده و سریع. خمیر فوری یا بدون مخمر یه انتخاب عالی برای مواقعیه که یه مهمون سرزده دارید یا می خواید بدون دردسر یه خوراکی خوشمزه درست کنید.
- نکات خرید و نگهداری: بعد از باز کردن بسته خمیر فوری باید فوری مصرفش کنید؛ چون خیلی زود خشک می شه. برترین کار اینه که اگر اضافه اومد، داخل ظرف دربسته در فریزر بذاریدش. موقع خرید هم به تاریخ مصرف دقت کنید؛ چون این خمیرها به خاطر نداشتن مخمر، ماندگاری کوتاه تری دارن.
خمیر منجمد یا یخچالی؟ کدوم بهتره؟
موقع خرید خمیر پخت و پز آماده و بسته بندی شده، متوجه می شید بعضی از انواع خمیر داخل فریزر عرضه می شن و بعضی ها توی یخچال. حالا سوال اینجاست که کدومش بهتره؟ در جواب باید گفت، بستگی به احتیاج شما داره.
- خمیرهای یخچالی معمولا آماده مصرف هستن. یعنی خیلی سریع می تونید بازش کنید و بهره ببرید. این نوع خمیرها برای افرادی طراحی شدن که زود به زود از خمیر استفاده می کنن و نمی خوان برای هر بار مصرف منتظر یخ زدایی باشن. البته ماندگاری شون کوتاه تره و موقع خرید باید حتما به تاریخ انقضا دقت کنید.
- خمیرهای منجمد ماندگاری بیشتری دارن و یه گزینه مناسب برای افرادی هستن که مصرف روزانه ندارن و می خوان مدت طولانی تری ذخیره داشته باشن. فقط باید یادتون باشه که یخ زدایی رو با حوصله انجام بدید. یعنی بذارید توی یخچال کم کم باز بشه و اصلا روی حرارت مستقیم یا داخل مایکروفر دیفراست نکنید. چون این کار باعث می شه بافت خمیر خراب بشه یا خاصیت کشسانیش از بین بره.
در کل، اگه مصرف تون زیاده و زود به زود از خمیر استفاده می کنید، مدل یخچالی بهتره. اما اگه می خواید همواره یکی دوتا بسته برای مواقع ضروری توی خونه داشته باشید، مدل منجمد انتخاب مناسب تریه.
اشتباه هات رایج هنگام کار با خمیر آماده
بعد از خرید خمیر پخت و پز مناسب، نوبت به کار با انواع خمیر می رسه. برای اینکه برترین نتیجه ممکن رو به دست بیارید، لازمه حواس تون رو جمع کنید و از انجام اشتباه های زیر خودداری کنید:
باز گذاشتن خمیر در هوا
یکی از رایج ترین اشتباه ها اینه که بعد از باز کردن بسته بندی، خمیر رو روی میز رها کنید. این باعث می شه ورقه های نازک خشک بشن یا ترک بخورن. راه چاره ساده اینه که باقی مونده خمیر باز شده رو با پلاستیک یا دستمال مرطوب بپوشونید و سریع بهره ببرید.
یخ زدایی سریع با مایکروفر یا حرارت مستقیم
بعضی ها عجله دارن و خمیر منجمد رو مستقیم توی مایکروفر یا روی حرارت قرار می دن تا یخ زدایی بشه. این کار باعث می شه خمیر کشسانیش رو از دست بده یا بافتش خراب بشه. بهتره خمیر منجمد رو چند ساعت یا شب تا صبح توی یخچال بذارید تا به آرومی نرم بشه.
استفاده از خمیر تاریخ گذشته
تاریخ انقضا مهمه! خمیر کهنه بعد از پخت، خشک یا بی طعم می شه. بنابراین، همواره بسته بندی ها رو چک کنید و خمیر تازه خریداری کنید.
پخت با دمای نامناسب
هر نوع خمیری برای پخت، دمای مخصوص خودش رو می خواد. پخت در دمای خیلی بالا یا پایین باعث می شه خمیر بسوزه، نپزه یا خیلی سنگین بشه. بنابراین، دستورالعمل روی بسته رو حتما رعایت کنید.
استفاده از ورقه های چسبیده به هم
بعضی خمیرها وقتی منجمد می شن به هم می چسبن. در این صورت، قبل از استفاده (بعد از یخ زدایی) حتما ورقه ها رو به آرومی از هم جدا کنید و اگه احتیاج بود کمی آرد بپاشید تا نچسبن.
چطور بفهمیم خمیر آماده تازه است؟
انتخاب و خرید خمیر پخت و پز تازه، پایه کیفیت هر غذاییه که باهاش درست می کنید. گاهی اوقات ممکنه بسته بندی محصول سالم به نظر بیاد، اما خمیر داخلش کیفیت خوبی نداشته باشه. این چند نکته به شما یاری می کنه همواره برترین خمیر رو انتخاب کنید:
تاریخ انقضا رو چک کنید
ساده ولی مهم! هیچ وقت خمیری که تاریخش گذشته یا نزدیک به اتمامه نخرید. حتی یک روز اختلاف می تونه بافت و طعم خمیر رو خراب کنه.
به ظاهر خمیر دقت کنید
ظاهر خمیر باید یکدست و بدون ترک یا خشکی باشه. ورقه های نازک مثل یوفکا یا فیلو اصلا نباید خشک یا شکننده باشن. نرم و قابل انعطاف بودن خمیر، نشونه تازگیه.
بوی خمیر رو در نظر بگیرید
خمیر تازه بوی خاص و مطبوعی داره. اگر بوی ترشیدگی، کپک یا هر رایحه عجیب دیگه ای داشت، از خریدش صرف نظر کنید.
به سلامت بسته بندی توجه کنید
بسته پاره، نشت نموده یا دارای رطوبت و یخ زدگی غیرعادی، می تونه باعث خراب شدن خمیر بشه. همواره سلامت بسته بندی رو کاملا آنالیز کنید.
بافت خمیر رو لمس کنید
بعد از باز کردن بسته، خمیر نباید خیلی چسبناک یا خیلی خشک باشه. خمیر مناسب کمی مرطوب و نرمه که راحت بتونید باهاش کار کنید.
رنگ خمیر رو در نظر بگیرید
رنگ خمیر نباید تغییر نموده باشه یا لکه داشته باشه. تغییر رنگ می تونه نشونه کهنگی یا فساد باشه.
در مجموع موقع خرید خمیر پخت و پز به چه نکاتی دقت کنیم؟
- همواره قبل از خرید خمیر پخت و پز، تاریخ فراوری و انقضای بسته بندی رو چک کنید تا از تازه بودنش مطمئن بشید.
- بسته بندی خمیر باید کاملا سالم و بدون پارگی یا نشتی باشه؛ چون هرگونه آسیب باعث خراب شدن خمیر می شه.
- هنگام خرید، به ظاهر خمیر توجه کنید؛ خمیر باید یکدست، نرم و بدون ترک یا خشکی باشه.
- خمیر تازه بوی مطبوعی داره و هیچ بوی ترشیدگی یا کپک زدگی نباید بده.
- نوع خمیر رو متناسب با کاربردش انتخاب کنید؛ برای مثال، خمیر یوفکا و فیلو برای غذاها و شیرینی های لایه ای، خمیر پیراشکی برای خوراک های پر شده و خمیر پیتزا برای پیتزاهای خونگی مناسب تره.
- خمیرهای یخچالی برای استفاده روزانه عالی هستن، اما موندگاری شون کمه.
- خمیرهای منجمد ماندگاری بیشتری دارن و گزینه خوبی برای ذخیره طولانی مدت هستن، اما باید آهسته یخ زدایی بشن تا کیفیت شون از بین نره.
- هر خمیر باز شده ای باید با پلاستیک یا دستمال مرطوب پوشیده بشه تا خشک نشه و ترک نخوره.
- برای خمیرهای ورقه ای مثل یوفکا و فیلو، روی ورقه های بازشده حتما دستمال مرطوب بذارید تا شکننده نشن.
- اگر خمیر منجمد رو عجله ای باز کنید یا با مایکروفر یخ زدایی کنید، بافت و کشسانی خمیر خراب می شه.
- اگر خمیر اضافه اومد داخل ظرف دربسته یا کیسه زیپ دار در یخچال یا فریزر نگهداری کنید.
- رنگ خمیر نباید تغییر نموده یا لکه داشته باشه؛ هرگونه تغییر رنگ نشونه کهنگی یا فساده.
- موقع پخت، حتما دمای مناسب برای هر نوع خمیر رو رعایت کنید تا خمیر نسوزه یا خشک نشه.
- اگر خمیر خشک، سفت یا چسبناک باشه، معلومه کیفیتش پایین اومده و بهتره استفاده نشه.
سوالات متداول در راهنمای خرید خمیر پخت و پز
خمیر یوفکا و فیلو چه فرقی دارن؟
خمیر فیلو نازک تر و ظریف تر از یوفکاست و بعد از پخت بسیار سبک و ترد می شه. یوفکا کمی ضخیم تره و راحت تر می شه باهاش کار کرد.
خمیر منجمد بهتره یا یخچالی؟
اگه زود به زود از خمیر استفاده می کنید، مدل یخچالی راحت تره و سریع آماده می شه. اما اگه می خواید چند بسته ذخیره کنید، خمیر منجمد ماندگاری بیشتری داره.
خمیرهای آماده قبل از پخت باید استراحت داده بشن؟
بعضی از خمیرها مثل خمیر سه کاره یا نان آماده ممکنه کمی استراحت کوتاه بخوان تا خاصیت کشسانی و پخت بهتری داشته باشن. حتما دستور روی بسته بندی رو چک کنید.
چطور بفهمیم خمیر آماده تازه است؟
به تاریخ انقضا نگاه کنید؛ بسته بندی باید سالم باشه؛ خمیر نرم و یکدست باشه؛ بوی مطبوع بده و رنگش تغییر ننموده باشه.
می شه خمیر یخچالی یا منجمد رو دوباره فریز کنیم؟
این کار توصیه نمی شه، چون کیفیت خمیر پایین میاد و بافتش خراب می شه.
آیا خمیر آماده برای سرخ کردن هم مناسبه؟
بله، بعضی خمیرها مثل خمیر سمبوسه و پیراشکی مخصوص سرخ کردن هستن و بعد از پخت، ترد و طلایی می شن. فقط مطمئن بشید خمیر تازه و نرم باشه تا هنگام سرخ شدن وا نره.
تعداد خمیر پیراشکی در هر بسته چند تاست؟
معمولا هر بسته خمیر پیراشکی آماده بین 8 تا 12 ورقه داره؛ این تعداد بسته به برند و میزان ورقه ها ممکنه کمی کمتر یا بیشتر باشه.
هر بسته خمیر یوفکا چند عدد است؟
هر بسته خمیر یوفکا معمولا بین 20 تا 30 ورقه داره؛ این تعداد بسته به میزان و ضخامت ورقه ها ممکنه کمی متفاوت باشه.
خمیر پیتزا آماده از کجا بخریم؟
می تونید خمیر پیتزا آماده رو از سوپرمارکت ها، فروشگاه های زنجیره ای و فروشگاه های بزرگ مواد غذایی تهیه کنید. خمیر پیتزا آماده معمولا در بخش کالاهای یخچالی یا فریزری کنار دیگر خمیرهای آماده مثل خمیر نان و پیراشکی قرار داره.
برترین مارک خمیر پیتزا آماده چه ویژگی هایی داره؟
برترین خمیر پیتزا آماده باید نرم و کشسان باشه، بعد از پخت طلایی و ترد بشه و به راحتی پهن بشه و فرم بگیره. بعلاوه، تازه بودن، بسته بندی سالم و نداشتن بوی نامطبوع از ویژگی های مهمشه.
منبع: افق کوروش