طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی خوشمزه در 9 مرحله آسان

به گزارش تایمر سرگرمی، طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی بسیار آسان است. این آبگوشت ترش مزه که اصالت کرمانشاهی دارد را با گوشت گوسفند یا مرغ می توانید تهیه کنید. با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه آبگوشت غوره که یک آبگوشت مخصوص تابستان است به عنوان یک را به شما آموزش بدهیم.

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی خوشمزه در 9 مرحله آسان

مواد لازم برای تهیه آبگوشت غوره (برای 4 نفر)

مواد اولیهمیزان مورد احتیاج
گوشت گوسفند با دنبهنیم کیلوگرم
نخود 1 لیوان فرانسوی دسته دار
لوبیا سفید1 لیوان فرانسوی دسته دار
پیاز (برای پیاز داغ)1 عدد میانه
گوجه فرنگی4 عدد
سیر3 حبه
سیب زمینی1 عدد میانه
غوره200 گرم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبهبه میزان لازم
روغن سرخ کردنیبه میزان کافی
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
نان و ترشیبرای سرو آبگوشت غوره

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای پخت آبگوشت غوره: 2 ساعت و 30 دقیقه

کالری موجود در هر 100 گرم آبگوشت غوره با نان سنگک: حدود 380 کیلوکالری

مراحل طرز تهیه آبگوشت غوره

طرز تهیه آبگوشت غوره که با ترکیب سیر، گوجه فرنگی و سیب زمینی و گوشت گوسفند یا گوشت مرغ یک غذای مقوی و سالم است.

مرحله اول: حبوبات را بخیسانید

در اولیه مرحله از طرز تهیه آبگوشت غوره به روش ساده خانگی باید لوبیا سفید و نخود را به مدت 12 ساعت بخیسانید. برای این منظور، باید حبوبات را بشویید و در ظرف مناسبی بریزید و سطح آن را با آب بپوشانید. در طول این مدت، حداقل 3 تا 4 بار آب حبوبات را عوض کنید تا نفخ آن ها کاملا گرفته گردد.

برای خرید نخود و لوبیا سفید می توانید به صورت و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله دوم: گوجه فرنگی را پوره کنید

گوجه فرنگی ها را بشویید و سپس با یاری رنده یا دستگاه غذاساز، گوجه ها را کاملا پوره کنید و کنار بگذارید.

مرحله سوم: پیاز را تفت دهید

حالا، پوست پیاز را بگیرید و آن را به صورت نگینی خرد کنید. سپس، در قابلمه مناسبی میزانی روغن بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید. پس از داغ شدن روغن، قطعات پیاز را به قابلمه اضافه کنید تا تفت ببینند و کاملا سبک شوند.

برای خرید روغن و پیاز داغ منجمد می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله چهارم: گوشت و دنبه را تفت دهید

حالا، گوشت و دنبه را هم به قابلمه حاوی پیاز سرخ شده اضافه کنید. گوشت و دنبه را پشت و رو کنید تا همه قسمت های آن به طور مساوی تفت ببیند و تغییر رنگ دهد. سپس، زردچوبه و فلفل سیاه را هم به مواد داخل قابلمه اضافه کنید تا کاملا طعم دار شوند.

برای خرید گوشت گوسفند و دنبه، زردچوبه و فلفل سیاه می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله پنجم: نخود، لوبیا، سیر پوست کنده و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید

در این مرحله از طرز تهیه آبگوشت غوره باید پوست حبه های سیر را بگیرید و آن ها را همراه با نخود و لوبیای خیس خورده و پوره گوجه فرنگی به قابلمه حاوی پیاز، گوشت، دنبه و ادویه اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید و داخل قابلمه میزانی آب جوش بریزید؛ اجازه بدهید همه این مواد همراه با هم بپزند و روغن بیندازند.

مرحله ششم: رب گوجه فرنگی را تفت دهید

داخل یک تابه خشک و تمیز میزانی روغن بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید تا کاملا داغ گردد. سپس، رب گوجه فرنگی را به تابه حاوی روغن داغ اضافه کنید. رب را هم بزنید تا کاملا تفت ببیند و رنگ باز کند.

برای خرید رب گوجه فرنگی می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

مرحله هفتم: غوره را و سیب زمینی را آماده کنید

حالا باید دم و شاخه های اضافی غوره ها را بگیرید. پس از پاک کردن غوره ها، آن ها را به خوبی بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی شان خارج گردد. پوست سیب زمینی را هم بگیرید و با استفاده از چاقو آن را خرد کنید.

سپس، سیب زمینی بدون پوست و خرد شده را همراه با رب تفت دیده و غوره پاک شده به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید. مدتی منتظر بمانید تا سیب زمینی ها و دیگر مواد داخل قابلمه کاملا بپزند.

مرحله هشتم: دنبه را بکوبید

پس از پختن گوشت، وقت آن است که دنبه را از قابلمه بیرون بیاورید و با یاری گوشت کوب برقی یا دستی کاملا بکوبید. سپس، دنبه له شده را به قابلمه آبگوشت اضافه کنید. نیم ساعت دیگر صبر کنید تا همه ترکیبات طعم یکدیگر را بگیرند و کاملا جا افتاده شوند.

مرحله آخر: آبگوشت غوره را سرو کنید

قبل از سرو کردن آبگوشت غوره باید طعم آن را بچشید و در صورت لزوم، میزانی نمک اضافه کنید. سپس، آبگوشت غوره را در ظرف مناسبی بریزید و همراه با ترشی لیته، سبزی خوردن، ترشی سیر و نان سنگک نوش جان کنید.

برای خرید نمک، نان و انواع ترشی می توانید به صورت حضوری و اینترنتی به وسیله فروشگاه های اقدام کنید.

نکات مهم در طرز تهیه آبگوشت غوره

  • بسته به ذائقه می توانید آبگوشت غوره را با استفاده از لوبیا قرمز، لوبیا چیتی یا لوبیا سفید تهیه کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید مرحله تفت دادن گوشت و دنبه را حذف کنید. با این حال خوب است بدانید، تفت دادن گوشت همراه با ادویه به شکل قابل توجهی در خوشمزه تر شدن آبگوشت غوره تاثیرگذار خواهد بود.
  • برای درست کردن آبگوشت غوره کردی می توانید از زودپز بهره ببرید. در این صورت، زمان پخت به شکل قابل توجهی کم تر می گردد.
  • در طرز تهیه آبگوشت غوره بسته به ذائقه، می توانید میزان غوره را کم یا زیاد کنید.
  • توجه داشته باشید، آبگوشت غوره باید روی حرارت ملایم و برای مدت زمان طولانی بپزد تا کاملا جا افتاده گردد.
  • تحت هیچ شرایطی به آبگوشت غوره آب سرد اضافه نکنید. در غیر این صورت، گوشت کاملا سفت و چغر می گردد.
  • حتما نمک را در مرحله آخر و پیش از سرو آبگوشت غوره اضافه کنید. در غیر این صورت، ممکن است گوشت کاملا نپزد و سفت و لاستیکی گردد.
  • به جای گوشت گوسفند شما می توانید برای درست کردن آبگوشت غوره از گوشت مرغ بهره ببرید. گوشت مرغ را به روش های حضوری و اینترنتی از می توانید خریداری کنید.

فوت و فن های خوشمزه شدن آبگوشت غوره

روش طبخ آبگوشت غوره کردستان چگونه است؟

طرز تهیه آبگوشت غوره کردستان یا آش هالاو با آن چه در این جا گفتیم فرق دارد. اهالی کردستان برای طبخ آبگوشت غوره از لوبیا سفید، سبزی معطر، بادمجان و بلغور گندم یا برنج نیم دانه استفاده می نمایند. بنابراین، همان طور که از نام محلی این غذا می توان فهمید آبگوشت غوره کردستان بیشتر شبیه آش است.

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی کرمانشاه چگونه است؟

طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی کرمانشاه عینا مانند دستور بالاست.

روش پخت آبگوشت مرغ با غوره چگونه است؟

آبگوشت مرغ با غوره هم عینا مانند دستور بالا طبخ می گردد. تنها تفاوت در این است که به جای گوشت گوسفندی باید از گوشت مرغ بهره ببرید.

محصولات مرتبط

ادویه مخصوص مرغ و ماهی 80 گرمی سانتین

49,500 تومان 49,900 تومان 1% تخفیف

پودر لیمو عمانی 50 گرمی گلستان

10,800 تومان 10,900 تومان 1% تخفیف

ادویه زردچوبه پت 90 گرمی فامیلا

33,500 تومان 33,900 تومان 1% تخفیف

فلفل سیاه 75 گرمی گلستان

56,300 تومان 56,900 تومان 1% تخفیف

ترشی بندری650 گرم مهرام

58,900 تومان 60,000 تومان 2% تخفیف

رب گوجه فرنگی قوطی با درب کلیدی 800 گرمی شیلتون

37,900 تومان 45,000 تومان 16% تخفیف

رب گوجه فرنگی 800 گرمی رعنا

41,900 تومان 54,000 تومان 22% تخفیف

روغن سرخ کردنی 810 گرمی ساعی

62,000 تومان

روغن مایع سرخ شفاف 2.7 ک گلبانو

175,000 تومان

لوبیا قرمز جگری 900 گرمی سبزدانه

143,920 تومان 179,900 تومان 20% تخفیف

لوبیا سفید 900 گرمی فامیلا

ناموجود

نخود بسته سلفونی 900 گرمی آذوقه

84,900 تومان 113,900 تومان 25% تخفیف

سینه مرغ بدون پوست تازه بسته بندی 1800گ سالیذ

307,458 تومان 330,600 تومان 7% تخفیف

سبزی قورمه 400 گرمی منجمد سیر تا پیاز

41,000 تومان 41,500 تومان 1% تخفیف

سیب زمینی نیمه آماده منجمد 10*10 750 گرمی پمینا

67,900 تومان 75,800 تومان 10% تخفیف

پیاز سرخ شده 150 گرمی نوبر سبز

122,900 تومان 137,700 تومان 11% تخفیف

منبع: افق کوروش
انتشار: 19 تیر 1403 بروزرسانی: 19 تیر 1403 گردآورنده: funtimer.ir شناسه مطلب: 2290

به "طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی خوشمزه در 9 مرحله آسان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه آبگوشت غوره و گوجه فرنگی خوشمزه در 9 مرحله آسان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید