طرز تهیه خورشت اناربیج شمالی
به گزارش تایمر سرگرمی، خورشت اناربیج
اگر از هواداران غذاهای شمالی هستید حتما نام خورشت اناربیج (انار آویج یا انارویج) را شنیده اید. غذاهای شمالی در کشور ما هواداران زیادی دارد و از محبوبیت زیادی برخوردار است. خورشت اناربیج هم مانند بقیه غذاهای شمالی عطر، طعم و رنگ خوبی دارد و در مهمانی ها می توانید با تهیه این خورشت به سفره خودتان زیبایی بیشتری بدهید. در دستور تهیه این غذای خوشمزه از سبزی محلی شمالی به نام خالواش استفاده می گردد. آب انار ترش هم از مواد اولیه ضروری آن است. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه خورشت اناربیج به شیوه شمالی ها را یاد بگیرید و آن را درست کنید و از طعم خاص آن لذت ببرید.
مواد لازم خورشت اناربیج
- پیاز 1 عدد
- گردو 250 گرم
- آب انار ترش 1 لیوان
- گلپر 1 قاشق مرباخوری
- نمک
- فلفل
- زردچوبه
- گوشت چرخ نموده 300 گرم
- سبزی خرد شده(100 گرم تره، 80 گرم جعفری، 50 گرم خالواش، چند برگ نعنا)
- رب انار 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت خورشت اناربیج
مرحله اول
آب انار را با کمی نمک و زردچوبه داخل قابلمه بریزید و بگذارید کمی بجوشد. گردو ها را خوب آسیاب کنید و مقداری آب به آن اضافه کنید، حالا آن را به آب انار اضافه کنید. اجازه دهید گردو ها به مدت 2-3 ساعت بپزند و به خوبی روغن پس بدهند (برای آنکه بهتر روغن پس بدهد می توانید در این مدت 2 یا 3 بار کمی آب سرد اضافه کنید).
مرحله دوم
حدود 200 گرم از مخلوط سبزی های خرد شده را با روغن تفت دهید و بعد به خورشت اضافه کنید و حدود 1 ساعت با هم بپزید. پیاز را پوست کنده و رنده کنید (آب اضافه آن را بگیرید) و به گوشت اضافه کنید و 50 گرم به جای مانده از سبزی های خرد شده و مقداری ادویه به آن اضافه کنید و با دست خوب آن ها را مخلوط نموده و ورز بدهید.
مرحله سوم
گوشت ها را به شکل گلوله هایی به مقدار گردو درآورید. رب انار و گلپر را به خورشت اضافه کنید و بعد گوشت های قلقلی آماده شده را کمی داخل روغن تفت داده و بعد به خورشت اضافه کنید. بعد از یک ساعت خورشت شما کاملا جا افتاده و آماده است.
منبع: تاپ تراول