خانه سه درصد ارزان شد ، توقف قیمت در مناطق جنوبی

به گزارش تایمر سرگرمی، قیمت مسکن شهر تهران در مردادماه با کاهش سه درصدی نسبت به تیرماه به میانگین 13 میلیون و 187 هزار تومان در هر متر مربع رسید.

خانه سه درصد ارزان شد ، توقف قیمت در مناطق جنوبی

ایسنا نوشت: کاهش سه درصدی میانگین قیمت و افت 31 درصدی معاملات در مردادماه 1398 نسبت به ماه قبل، خلاصه ای از وضعیت بازار مسکن شهر تهران را روایت می نماید که نشان دهنده رکود شدید در این بازار است. بر اساس اعلام دفتر اقتصاد مسکن، در مردادماه 1398 میانگین قیمت مسکن شهر تهران به 13 میلیون و 187 هزار تومان در هر متر مربع رسیده که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب 3 درصد کاهش و 77.5 درصد افزایش داشته است.

در مردادماه 1398 هم چنین 3368 فقره معامله مسکن در تهران صورت گرفته که نسبت به ماه قبل و ماه مشابه سال قبل به ترتیب 31 و 74 درصد کاهش نشان می دهد. این حجم اندک از معاملات حتی در ماه های فروردین نیمه تعطیل نیز طی سال های اخیر بی سابقه بوده است.

از سوی دیگر گزارش ها حاکی از آن است که رشد قیمت در مناطق جنوبی نیز که تا ماه قبل صعودی بود، منفی شده است. مطابق آمار در مردادماه فقط مناطق 4، 8، 13، 18 و 20 با افزایش ناچیز قیمت نسبت به ماه قبل روبرو بودند و در سایر مناطق نرخ رشد منفی به ثبت رسید. در منطقه یک که در تیرماه نیز قیمت ها افزایش یافته بود، میانگین قیمت در مردادماه به 29 میلیون و 212 هزار تومان رسیده که کاهش 8.3 درصدی نسبت به ماه قبل نشان می دهد.

نشانه های سکته بازار مسکن از اوایل تیرماه با دریافت گزارش های میدانی از افت قیمت در مناطق میانی تهران بروز کرد. نمود این رکود در گزارش تیرماه مشاهده شد که نشان داد قیمت نسبت به ماه قبل تنها 0.4 درصد افزایش داشته که بخش عمده آن به رشد قیمت در مناطق جنوبی مربوط می شد. بر این اساس کاهش 3 درصد ماهیانه قیمت که از آبان ماه 1394 تا کنون بی سابقه بوده از احتمال ورود مسکن به دوره رکود 15 فصلی حکایت دارد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 6 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: funtimer.ir شناسه مطلب: 285

به "خانه سه درصد ارزان شد ، توقف قیمت در مناطق جنوبی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خانه سه درصد ارزان شد ، توقف قیمت در مناطق جنوبی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید