اعلام رسمی نامزدی علی مطهری در انتخابات ریاست جمهوری
به گزارش تایمر سرگرمی، تهران (پانا) - نماینده مردم تهران در مجلس دهم امروز با برگزاری یک نشست خبری، نامزدی خود برای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری را اعلام نمود.

به گزارش ایرنا، علی مطهری روز پنجشنبه همچنین اضافه کرد: با توجه به شرایط کشور و توانایی که در خود احساس می کنم لازم دیدم در انتخابات ریاست جمهوری حضور یابم.
نماینده ادوار مجلس گفت: خود برای اداره کشور اصلح می دانم و معتقدم برای ترغیب مردم به مشارکت هر کس این توانایی را در خود ببیند باید برنامه خود را ارائه دهد.
مطهری ادامه داد: احزاب و گروه های سیاسی از تحریم انتخابات سخن نگویند و شورای نگهبان کسانی که قانون اساسی را قبول دارند و مشکل مالی ندارند را تایید کند که شور نشاط در انتخابات ایجاد گردد.
وی اضافه کرد: طی چهل و چند سال گذشته توفیقات نسبی داشتیم و در بعضی از زمینه ها پیروز نبودیم. باید کاستی ها را رفع کنیم. عدالت موضوع بسیار مهمی است. باید شکاف های طبقاتی را کم کنیم و فاصله مردم از نظر برخورداری از مواهب مالی کم گردد. مساله احترام به آزادی ها را جدی بگیریم و در این راستا الگوی ما حکومت حضرت علی علیه السلام است. صحبت کردن درباره عدالت و حق، کار آسانی نیست. همه می توانند درباره حق و عدالت و اینگونه مسائل صحبت نمایند ولی باید در عمل پای بند باشند.
این فعال سیاسی گفت: حضرت امیر (ع) چهار سال و چند ماه حکومت داشتند و در این مدت واقعا به عدالت و دموکراسی و اخلاق پایبند بودند و به دلیل عدالت خواهی به شهادت رسیدند. لذا الگویی جز حکومت علی (ع) نداریم و اینجانب این راه را در پیش خواهم گرفت.
منبع: خبرگزاری پانا