4 محصول جدید شرکت های فناور گیلان رونمایی شد

به گزارش تایمر سرگرمی، به گزارش خبرنگاران به نقل از وزارت علوم، با حضور دکتر وحید احمدی، معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و با افتتاح کارگاه های سبک 12 واحدی مجتمع نیمه صنعتی فشتام، از چهار محصول جدید شرکت های فناور مستقر در پارک علم و فناوری گیلان رونمایی و از مدیران این شرکت ها تجلیل شد.

4 محصول جدید شرکت های فناور گیلان رونمایی شد

مجید متقی طلب ضمن تشکر از حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم و مدیران حوزه پژوهش و فناوری کشور گفت: مدیران شرکت های فناوری که هم اکنون در اینجا حضور دارند علیرغم کمبودهای داخل استان توانسته اند کارهای بزرگی انجام دهند.

وی ضمن تشریح شبکه حمایتی پارک علم و فناوری گیلان و ساختار حمایتی داخل استان گفت: در استان گیلان با وجود مراکز رشد و کانون های شکوفایی خلاقیت می توان گفت کل استان تحت پوشش حمایت از ایده های فناورانه و نوآورانه پارک علم و فناوری گیلان قرار گرفته است و حضور مدیران شرکت های فناور در این نشست فرصتی برای بیان مسائل و یافتن راه کارهایی برای پیشبرد و توسعه بیشتر شرکت های فناور محسوب می گردد.

رئیس پارک علم و فناوری گیلان در مورد تامین احتیاجهای استان و منطقه گفت: یکی از ظرفیت های این منطقه صنعت چای است که یکی از شرکت های فناور مستقر در پارک علم و فناوری گیلان کار بزرگی در حوزه تامین دستگاه های مورد احتیاج کارخانه های چای انجام داده و توانسته است دستگاه هایی راکه تا دیروز وارد کشور می شد در داخل کشور فراوری، راه اندازی و روانه بازار کند.

وی با اشاره به حمایت های اجرا شده از هسته های تحقیقاتی گفت: بیش از 70 مورد حمایت از طرح ها و ایده های کانون شکوفایی خلاقیت وجود داشته که عمدتاً از طرف دانشجویان در مقاطع ارشد و دکترا بوده که تعداد قابل توجهی از دانشجویان که عمدتاً از دانشگاه گیلان هستند در این کانون فعالیت می نمایند.

متقی طلب در مورد تجاری سازی یکی از ایده های برتر، که طی 3 سال منجر به فراوری محصول شد، گفت: هم اکنون کارخانه فراوری سلولز از کاه برنج راه اندازی شده و مشغول به فعالیت است که با اعتباری بالغ بر چهارونیم میلیارد تومان توسط بخش خصوصی آن هم فقط برای طراحی و ساخت دستگاه ها که کلاً در داخل استان اجرا شده، سرمایه گذاری شده و امضای قرارداد سرمایه گذاری این کارخانه در فن بازار در سال 1394 منعقد و در هفته پژوهش 1395 از ماکت طراحی شده آن رونمایی شد و اکنون بعد از سه سال به طور کامل راه اندازی شده و روزانه توان فراوری 50 تن سلولز را دارد.

در ادامه این مراسم از مدیران شرکت های یکتای خزر، فناوران راستین، اندیشه شمال و فناور برتر تجلیل شد و همچنین در جهت تجلیل از دانش آموزان در حوزه کانون شکوفایی خلاقیت از امیررضا اله قلی پورکمله، که در جشنواره جهانی اختراعات 2014 کانادا عنوان طلا را کسب کرد، تجلیل شد.

لازم به ذکر است در خاتمه این مراسم از چهار محصول جدید برتر در حوزه های غذا و دارو، الکترونیک وابزار دقیق و صنعت طیور و آبزیان رونمایی شد.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 13 آذر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: funtimer.ir شناسه مطلب: 474

به "4 محصول جدید شرکت های فناور گیلان رونمایی شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 محصول جدید شرکت های فناور گیلان رونمایی شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید