خبرنگاران سیلاب 150 میلیارد ریال در مشگین شهر خسارت برجای گذاشت
به گزارش تایمر سرگرمی، اردبیل - خبرنگاران - بارش شدید باران و جاری شدن سیلاب 150 میلیارد ریال خسارت به شهرستان مشگین شهر وارد کرد.

فرماندار مشگین شهر روز دوشنبه به خبرنگار تایمر سرگرمی گفت: بارش شدید باران که اداره هواشناسی شهرستان مشگین شهر میزان آن را را 33 میلی متر در مدت یک ساعت اعلام کرده است، موجب جاری شدن سیلاب و وارد شدن خسارات زیادی به این شهرستان شد.
اکبر صمدی اضافه کرد: جاری شدن سیلاب موجب آبگرفتگی شدید معابر و وارد شدن خساراتی به تاسیسات زیربنایی اماکن ، مزارع و باغات این منطقه شد.
وی گفت: در اثر سیلاب بیش از یکصد واحد مسکونی و اماکن تجاری دچار آبگرفتگی شده است که امدادگران هلال احمر با همکاری عوامل شهرداری به یاری شهروندان شتافته اند.
فرماندار مشگین شهر اضافه کرد: جاری شدن سیلاب موجب قطع آب و برق در چهار روستای شهرستان شده است.
صمدی اضافه کرد: در حال حاضر ستاد مدیریت بحران شهرستان به حالت آماده باش درآمده و اعضای این ستاد مشغول خدمت رسانی به اهالی هستند.
وی گفت: بیشترین میزان خسارت مربوط به مشگین شهر و روستای پریخان می باشد.
بارش در ارتفاعات شهرستان مشگین شهر بصورت برف گزارش شده است.
بارش برف در ارتفاعات موجب کاهش محسوس دمای هوا شده و از دیشب شهروندان مشگین شهر مجبور به استفاده از لوازم گرمازا و لباس های زمستانی شده اند.
منبع: ایرنا